A - Art is a bang, un!

Ja! Äntligen klar med alla skolarbeten... tror jag? Bara att plugga till provet då...

Resultatet av många timmars tänkande blev en sönderklottrad tidning... Det är en fiskkaka på nästan varje sida, på ett tiotal sidor har jag skrivit ART iS A BANG! , och så har jag ritat en hel del karaktärer från Naruto lite överallt i tidningen... Mittenslaget sparade jag självklart dock.. (^_^')

Jaha... Godnatt alla små prinsar, prinsessor, kungar, drottningar, drakar, vampyrer, varulvar, féer, riddare, konstnärer, ninjor, demoner, könsbytare som varit i jusenkyuu nyligen (även kallat Zhou Quang Xiang), onda andar, häxor, personer som är både yaoi OCH yuri (inte som gillar båda, som ÄR båda! O_O), och allt anat ni folk kan hitta på!

                                    Pussw!:3
                                          //Amanda

A - Halloween, jul, uppcon, längdskidor och några myror!

Ja, det kanske inte är så hemskt att det blir oktober nu... Närmare till halloween! Närmare till julen! Närmare till uppcon! Närmare till skidsäsongen! Åhh vad jag har längtat efter att få åka längdskidor igen!

... Ingen slöjd imorgon! (T_T) Egentligen skulle vi ha sovmorgon till halv tio, men istället börjar vi vanlig tid för att skriva provet, och sen får vi sluta på lunchen! ... Jag måste på stan! (^_^)




Söta små myror i ett litet träd! (*^_^*)


                          Pussw!:3
                                //Amanda

A - Oktoberstressen slår till... (=_=)

Imorgon är det oktober... Och onnan det måste jag handla upp alla mina 50-öringar, om jag bara kan hitta dem först så (=_=)
Det är inte bara oktober som kommer imorgon, även ett matteprov, jag måste ta med mina växter till skolan också... Fast de är fortfarande bara två jordhögar i två plastmuggar! Hur kunde mina blommor inte börja växa!? Jag bytte ju typ frön två eller tre gånger också! Jo, det ska jag tala om för er, det är så himla kallt här hemma! Vi slog inte på värmen förrän det kom frost ute, och det kan ju inte ha varit så särskillt bra för växterna. Speciellt kallt blev det när min bror i rummet bradvid mitt har vädrat i flera dagar i sträck!

... och nu måste jag varkligen skriva varför jag tror att de inte har växt (förklarade jag inte det nyss?)... Vad jobbigt det är att gå i skolan! Och så ska jag maila en rapport jag har skrivit till min no-lärare... Haa! ... nä, det är 1000 gånger roligare att läsa manga eller att se på anime! (T_T)


                                 Pussw!:3
                                       //Amanda

A - I lack inspiration! (T_T)

Ah! Jag behöver inspiration! Jag behöver inspiration! Jag vill rita! ... Men vad!? .. Och När... Och... Jag vill till IKEA! Annars kommer jag aldrig att komma någon vart med mina bilder, allt kommer bara att bli skisser förutom de slarviga bilderna jag gör till olika skolarbeten...

Idag när jag gick i korridoren såg jag att de hade hängt upp min affisch till kristdemokraterna... Utanför 7ornas klassrum! (T_T) Borde de inte hänga upp min bild utanför mitt klassrum?
 .. Hah! Och så glömde jag att skriva mitt namn på den, hade tänkt skriva med en vit gelpenna så att det inte syns så tydligt på det vita pappret... Menmen... Det kan jag alltid göra imorgon?

                              Pussw!:3
                                   //Amanda

A - Tattoos... (O_O)

Ahh! Kollade igenom bilder på folks tatueringar (fråga inte hur det blev så!) och så insåg jag att folk faktiskt tatuerar motiv på saker från olika mangaserier och animeer! (O_O) Haha, visst, en liten tatuering kan väl vara fint, men den måste ju vara på ett bra ställe också!

... Jaa, om jag skulle tatuera mej någon gång antar jag att den skulle ha ett motiv från någon manga(-.-'), men att helt seriöst tatuera in Eternal Sailor Moons broch i rätt storlek(... på rätt plats också! ... speciellt när den inte har alla detaljer >.<), att göra förseglingen på Narutos mage på sin egen, att tatuera spindelmannens märke på bröstet... Jaa, jag blev förvånad när jag inte kunde hitta någon med en likadan spindel på ryggen som Naraku (InuYasha) har (O_O)



Nja... Jag vet inte om jag ska bli förskräckt eller imponerad... XD

                                 Pussw!:3
                                       //Amanda

A - Matteprov!? (Ò_ó)

Ahh! Jag kom på en sak! En väldigt hemsk sak! Jag har matteprov på fredag(!) (O_O) Det är ju typ två dagar dit! ... Om procent är det också! Hah! Varför måste det första provet i matte vara om något jag inte är bra på!? (T_T)

                              Pussw!:3
                                    //amanda

Ja, jag tog med min linjal och mätte det ja gskullemäta förresten (>.>) ... Ahahah! Någon som vill på stan på fredag!? :3

A - Tortera den med ank-format hår!

Jag kom på vad Linnéas låt(ar) var!... Hahah! ... Och sen lärde jag henne att tortera Sasuke(trodde jag (-.-)), men det hade hon tydligen gjort förut!? (O_O) Nej, jag har absolut ingenting emot den lilla bleka pojken med röda ögen och hår som ser ut som en anka, han är min absoluta favorit i serien Naruto, jag bara råkar tycka att det är kul att göra honom illa! -.-

Tortera honom här--> http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=Sasuke#/du6uhl

                                Pussw!:3
                                      //Amanda

A - Omnomnom för choklad! (*^_^*)

Har prescis varit hos Linnéa! (^_^) Vi mailade norrbottensteatern! (O_O) ... Och åt choklad som jag hade köpt på vägen dit! :3 Omnomnom! (^_-)
Och... jag längtar till december (T_T) Julen verkar nära, men december verkar vara så långt bort!!!



Jag uppmanade Linnéa att börja blogga mer... Hon svarade något, men det minns jag inte! (T_T) Jaja, man kan inte minnas allt här i livet (*^^*)

                                    Pussw!:3
                                          //Amanda

A - Ett stort träd mitt i det periodiska systemet... (O_O)

I skolan skissade jag äntligen upp mitt periodisa system som jag ska göra i bilden! ... Fast vad jobbigt det kommer bli att skriva alla kanjin under varje grundämne! ... Men, jag kommer ju inte behöva göra det på precis alla, Det kommer ju vara ett stort träd over vissa! (O_O) ... Och Tora lärde oss alla ett nytt sätt att få över en grovskiss till ett annat papper... (^_^)

(Problem med rubriken! (T_T))

                              Pussw!:3
                                    //Amanda

A - Morgonmanga! ... ?

Goder natter! Ohohoh! Man måste vara utvilad om man vill kunna gå upp tidigt på morgonen, kl 7! ... Men seriöst, hade jag inte kännt ett behov att läsa manga på mornarna hade jag kunat sova 45 minuter till! :P... Vi börjar ju inte förrän 8.30! (På loven dock har jag full förståelse för de som går upp vid 6-tiden!)

                         Pussw!:3
                              //Amanda

A - Cosplayångest! (T_T)

Jahapp... Om vi ska på närcon 2011 måste vi typ ta ledigt från soklan! (*^_^*)
Dit kan vi fara! Dit! Dit! Eller var det Uppcon vi skulle till!? .. Måste fixa dräkter och peruker redan nu! Haha! Annars kommer vi inte hinna, som med meuwcon XD T^T

Det här vill jag cosplaya som någon gång... Jag vill vara Chihiro! Vem kan vara min Kohaku!? ... Och så kan det ju vara bra att ha en Yobaba eller En Seniba... (*^_^*)



                     Pussw!:3
                          //Amanda


A - Det enda jag tänker på... (Ó_Ò)

Franskaläxa till imorgon! ... Måste kunna böja en massa verb, men det var inte så svårt som jag trodde! Ó_Ò

I london ska jag köpa anime! (*^_^*) ... det enda jag tänker på... (Ó_Ò)

                        Pussw!:3
                              //Amanda

A - What's your favourite flavor?

Linnéa har hittat en låt... Den handlar om fem olika smaker och tid (tror jag, visst var det så?)... Det enda jag hittade var typ en låt som hette What's tour favourite flavor... På någon konstig sida också, den hette något som innehäll orden genki och english... Linnéa misstog den för att vara japansk (tror jag det var ! O_O) så när jag såg att det stod genki så trodde jag att det var den låten, men det ver 8 olika smaker! T_T Någon som kan en låt om fem smaker? :3

Torachiwatiger-sama har klippt sej! Men hur!? (=^_^=)

                           Pussw!:3
                                  //Amanda

T-KLIPPT MIG!

MOHAHHAH VISAR INGA BILDER FÖREN I MORGON
!!

OOOOND!:O


A - En film jag såg igår...

Måste bara dela med mej om denna underbara... sak jag hittade igår på youtube... XD



AhahahahahahH! ... Och så räknade de Haruka som en kille i början! XD ... Ja... Som det Sailor Moon-freak jag är så kunde jag inte låta bli att älska denhär... (*^_^*)

                                 Pussw!:3
                                        //Amanda

A - Sockar! ... och en hemlighet! XD

Jaha... Jag var på stan nyss... Och jag köpte sockar! (=_=) ... Men de var söta, och om jag inte skulle köpa något skulle jag typ sluta få pengar tills jag börjar använda dem (T_T) ... Jahapp... Nog från mej! XD ... Ja... Jag köpte något hemligt också... Haha! Men kanske att jag skriver om den hemliga saken imorgon? (*^_^*)

                       Pussw!:3
                            //Amanda

A - Läser Naruto (-.-')

Ja... Sasuke friade till naruto... Och han hade till och med gjort ringen själv... Av en 5 cm lång pappersbit och tre stift från en häftapparat... =_= ... Vilken snåljåp alltså... =_=

... Yay! JAg bloggar! Jag bloggar! Jag bloggelibloggelibloggar! XD ... Jag har börjat läsa Naruto nu.. Och jag kan inte sluta @_@ !

Jaha... Alla åker till bradsel, men jak kan inte följa för att jag ska jämföra miljö-och-energifrågorna på tre olika partier... Jobbigt att arbetaom valet i skolan, men efter min uppsats är jag iallafallklar med allt jag ska göra! (*^_^*)

Jaha... sen var det att hitta praoplatser... Det är inte så lätt när man bor i en så liten stad som Luleå! (T_T)


                             Pussw!:3
                                  //Amanda

Du duh dudu...Du duh duduu-.;

Jaaaa, nu äre ju så att idag friade Sasuke ÄNTLIGEN till Naruto:3!!
Det blir bröllop i Sommar!!
Lägger in en bild senare som jag håller på att skissa!:D:D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Burt- Näääääh!

Tora är vääääldigt sur vah!
Hon har kastat saker runt heeeelaaaa ruumeeet vah. Jag skulle plocka upp åt'na vah, men när jag skulle ta upp en teckning dp vah så råkade jag stå på den samtidigt då vah.... Den gick söndeeeer...
Tora vill kasta ut mig....Nuu vah innan Halloween vah?! Det får hon in't vah?
Det var inte meningen att den skulle gååå sööönder då vah!

(Burt kommer få kämpa för sitt liv om han inte vill bli utslängd...)

Hejz kålruttar!

A - Jag vill ha! Jag vill! Vill! Vill! Vill!

Ohohohoh! ... Jag vill ha ett nytt skrivbord! Jag vill ha! Jag vill! Vill! Vill! Vill! ... Förlåt, me nja ghar typ 100 bilder som jag aldrig kunnat göra klart eftersom att jag inte kan bläcka... (T_T)

Jag vill ha en bok! Jag vill ha en bok! Jag vill ha! Vill! Vill! Vill!

... Så... jag tror inte att det finns så mycket mer att skriva om vad jag vill ha... Kanske får skriva upp bordet och boken på min önskelista... Men den är redan nog så lång! Hela två meningar! XD

Lyssnar på 'aroma' med an cafe... haha! Hade nästan glömt bort att jag hade den där skivan alltså... (^_-)

                     Pussw!:3
                           //Amanda

S - hello hello baby (har telephone med lady gaga och beyonce på hjärnan)

chacha bloggen!
jag bloggar aldrig här, läs; http://sofiamw.blogg.se

aja, kom från träningen för ett tag sen, dog tp, har ingen ork, är så jävla klen..
imorgon drar jag till gällivare men när jag kommer tillbaka ska vara med l,a och t och bl.a. fixa filmen!!
annars då, det är väl bra, har blivit frisk efter en 6 veckors lång lunginflammation.
imorgon har jag skoljogg, 5 km, fast det går nog bra för jag ska inte springa, bara gå.
måste packa inför helgen, bussen går imorgon 14.50, den är 3 och en halv timme lång så jag kommer ringa alla mina vänner och tvinga dom att prata med mig, var beredd på det!
men godnatt eller nåt!

en finfin bild jag tog idag när jag låg halvdöd så omklädningsrumsgolvet!


A - Morgon, ljuva morgon!!

Ska gå till skolan snart... Jag har börjat gå dit! ... Men jag tar nog cykeln idag? ... Vad interessant... Ska Amanda gå eller cykla!? (^_-)

Ja... Till slut fick jag till håret på skissen jag gjorde igår! XD Hahah! Vad kul!

Jag har lust att borsta tänderna! Haha... får väl gå och göra det då? (*^^*)

Är inte trött, har nästan inga mörka ringar under ögonen! (O_O) (*^_^*)

                        Pussw!:3
                               //Amanda

A - Orm! Orm! OOOORRMMMM!!!!

Ja... Jag skulle bara säga godnatt! Ja, jag lägger mej så tidigt! ... Men jag drömmde om en orm igår natt och kunde inte somna om, låg vaken i flera timmar och var livrädd! (O_O) Fobi för ormar! Fobi!

Jahapp... Jag vann mot att allt angående datorn (jag använde ordet angående utanför skolan!) blivit oversize (*^_-*)

... Imorgon ska jag klippa mej... Och så måste jag skriva lite om kristdemokraterna... Hur kommer det sej att jag alltid måste arbeta om just dem när det är val? ... Jahapp... XD

                          Pussw!:3
                                //Amanda

A - Jag är inte död än... (Citerat av Mousse, Ranma½)

Jo, jag satt i godan ro och åkte buss i måndags... Och så krockade körde bussen in i en gul pelare som de fäller ner när det kommer ett tåg( den höll på att fällas nerXD, lamporna blingade och lät... Eller, lamporna lät inte, men, ja... @_@)!  En ruta krossades! (O_O) ... Känner inte för att skriva om det... (^^')

Ja ni.. Ingen skadades iallafall... Förutom bussen... jag tror att bussar har väldigt stark känsel faktiskt! Inte bilar, men bussar!


Klottrade ihop något nyligen... Haha! När Naoko skapade karaktärerna Haruka och Michiru skrev hon en liten söt text till dem... If Haruka is the light, then Michiru is her shadow... haha! På engelska... -.- Men det var jobbigt att översätta det eller att skriva det på japanska med alla kanjin som är med i texten ... Böjade iallafall skissa på något lite halvt seriöst XD



... Inte ens halv-klar... (-.-') ... Hur f'n tänkte jag när jag gjorde Harukas hår!? ... Jaja... så blir det när man tittar i en konstig vinkel XD
Och nej, Haruka ska bara ha en arm... man förstår den när jag sätter färg i... Jag tror att jag är klar med Michiru-delen bara lite mer hår kvar nu... Älskar den kvinnans hår... Jag vill också ha blå-grönt hår! ... Jaja, kanske får färga det senare? (^_-)

                                   Pussw!:3
                                        //Amanda

T-AMAAAAAANDAAAA!

LEEEVEEER DUUU?! Oj jga kan nog ta bort mikrofonen nu!

Hejsan hejsan hörde just om att Amanda krockade i bussen:O! Är liite orolig! Burt typ svimmade av nyss:S!
HÖÖÖÖÖR AAAAAV DIIIIG!

T- Men Burt...

Idag tog Burtis hem en kattunge! Han döpte honom till Ruvfuz!
Vad är det för namn? Maru & Moro är MYCKET bättre namn!!

Hon   Det med blått hår är Maru!

Det med rosa hår är Moro:D Dom är typ i Vinyl form;D


A - En doujinshi, Ett doujinshi...

Jag och Sofia började att redigera filmen från Stockholm i dag... Jag kan ju säga att Tora antingen kommer att älska eller hata början... (^_-) ... XD Mumintroll!

Vill göra ett doujinshi(kanske det heter en doujinshi?.. Jag tycker att det låter bättre med ett iallafall... haha, vet du, som läster detta, inte vad doujinshi betyder? Goggla det då!?)! ... Jag har en ungefärlig tanke vad den kommer att handla om... Och den kommer att bli 3-5 sidor lång tror jag *^_^* ... Har redan börjat skissa på några sidor (-.-) , hallå!? Vad har hänt med mej!? Borde jag inte skriva en innehållsförteckning med alla rapliker och icket-repliker först? Jaja, de första är väl bara en introduktion som jag INTE räknade med när jag sa 3-5 sidor! (=_=)

                         Pussw!:3
                              //Amanda

A - Ska jag skratta eller gråta?

Länge sedan någon bloggade här...

Idag har jag läst manga och hoppat över frukosten! XD

... Och så ska vi till London till våren... Ska jag skratta eller gråta?

Jahapp... Jag är inte död än iallafall... (=_=)

                       Pussw!:3
                            //Amanda

S - saknar er

tänkte dra till gamla skolan idag och hälsa på mina små saknade vänner men så blev det inte! varför? jo, för varken tora eller didde svarade på mina sms! leah, har inte ditt nummer, smsa?? men saksamma, bloggar inte här, läs; http://sofiamw.blogg.se ist..

ska ng fråga samma sak i ett sms men det känns kul att skriva det här ändå; saknar er!!!!!!!!! vi måste ha filmkväll, tp fredag?????? <333333

T-Aaaaaa wery happy unbirthday to you!

-What to me?
-To you!
-A wery happy unbirthday tooo youuu!!

Hejsan hoppas alla hare bra! Var i skolan idag och INGA kistor blev byggda idag iallafall (men jag och L påbörjade en på träslöjden som rekvesita till ett projekt som ni kommer få se senare!) men hoppas att A kommer nästa måndag!!

Jag har inte mycket att skriva... Jag kollade på gamla tecknade Alice filmen(bara några scener) men total älskade den!

♥♥♥

XOXOXO


A - Hah! Kort inlägg! (^_-)

Jaha... Sjuk på riktigt alltså... Kan inte ens prata! (T_T)

Feber också! Ingen skola för mej imorgon! (T_T)

Hah! Kort inlägg! (^_-)

               Pussw!:3
                     //Amanda

L - Grillar inomhus ^^

I dag slog de mej när jag var med och hanlade att de faktiskt finns annat att äta förutom vanligt godis så då köpte jag chips, juice, halstabletter, marshmallows, och sen så hittade jag även ett graffiti nagellack på en mataffär!
Och de var ju i en okej färg oxå, annars så brukar ju de bara finnas kvar typ en i gult..
Eller ingen alls! så då köpte jag den med:D

Och nu sitter jag här och grillar marshmallows över ett ljus och dricker nyttig jucie och ser på film..
Juste när jag skulle grilla en marshmallows så råkade jag bränna mejO.o
och då blev min hand svart och de var ju kul, men de gick ganska lätt att få bort som tur var, har inte lust att gå runt med en svart hand..



Ljuset som brännde mej och några marshmallows (mini marshmallows
börjar brinna väldigt lätt så ett tips är att man stoppar dom i varm 
choklad eller gör något annat med dom..)




synd att man blir less dom efter typ 4 bitar..




Hemmagjord pizza<3




hm, den blev sned, orkar inte fixa de.. och bara så att ni vet så ska
den vara rosa:D




hihi, vad kan man hitta på med er då?

kramar Linnea:)


A - Sjuk-- (T_T)

Nu åker jag ivåg mot nya vägar, bättre mat och mindre krig! (Kanske mer krig när de flyger med stridsflygplan bara några kilometer bort... (O_O)

Nä... Ska fara till mormor och morfar för att... tja, inte vet jag... Tömma poolen? (=_=)

Jag har blivit sjuk! (T_T)

Host Host!

Torrhosta! (T_T)

Kanske får fara på konsum eller något på vägen dit och köpa halstabletter? (*^^*)

Gillar mina nya smileys mycket mer! (^_-)

Har ni tur kanske jag har orkat fota lite när jag kommer hem! (^_-)

                           Pussw!:3
                                //Amanda


T-Dom kan vi lära oss något av!

Hej, jag har kollat runt lite på youtube och så har jag lagt till några premumeringar på sidan!

En Alice parodi ni bara MÅSTE se!!

http://www.youtube.com/watch?v=iUnHvUEdfUo

A -Inspiration... XD

Vet ni vad som är konstigt? Jag blev himla inspirerad när jag skummade igenom en blogg nyss... XD .. Jahapp... Då får vi se vad det blir av allt detta då... XD

               Pussw!:3
                     //Amanda

A - Hela världen har gått och blivit... OVERSIZE!!! (O - O)

Åh, det är så jobbigt! När Sofia var här gjorde vi internet-rutan stor, och nu är allt, precis allt oversize när jag ska ha den liten som vanligt igen! T_T

Okej... Ni får ursäkta mit inlägg igår, men jag ville faktiskt baka, så var det en stor sockerkaka i ugnen när jag hade planerat att göra en massa muffins (själv) direkt efter skolan -.- (dumma i-landsproblem! Hjälp! Jag låter som min förra So-lärare! O_O)

Jag vill kuna prata alviska! (Du vet, det alla pratat i Sagan om Ringen)

... Allt är oversize! Så hemskt!! T_T ... Iallafall var vi inte på de sidor som jag normalt är på när jag är själv (lol, manga.animea.net, wikimoon.org (-.-'), naostyle.net osv... :P)

Jaha.... Såg på slutet av Lovley Bones (tror att den heter så iallafall) med pappa och Joel.. Riktigt bra film! Sorglig också! XD (Typ... JAG grät när jag såg den första gången ...bara lite, men hallå! I hela mitt liv har jag haft en regel att inte gråta -.-) ... Se den!? *^^*

Jaha... Joel visade för 6 månader sedan eller något en sida som heter http://en.akinator.com (man kommer inte dit om man skriver 'www.' före T_T) ... grymmt kul! ... Kan sitta där i timmar! XD ... Vad kul jag hade där igår! o (^_^) o

Vänta.... Tora skickade ett sms för några timmar sedan... borde kanska svara nu ... (^_-)

                               Pussw!:3
                                     //Amanda

A - ...

Nä, jag orkar verkligen inte! ... Inte alls på humör för NÅGONTING!

Hade mamma inte bakat när jag kom hem hade jag varit glad... allt är henes fel!

Jag skulle typ baka mina alla muffins osm jag har plannerat oo så länge, men inte orkat/kunnat göra förrän nu, och så kommer man hem med en stor sockerkaka som luktar över hela stället... någon mer än jag som hatar sockerkaka mer än allt annat i världen!?

L - Host, host, hostmedicin

Hm, ska jag anta Amandas utmaning.. Okej, jag ska försöka att blogga lite mer ^^
Vad jag har gjort dom senaste timmarna? Jo, jag lyckades somna så då sov jag i en timme eller två, har varit lite småtrött hela dagen eftersom att jag vaknade kl 05.18 av mej själv!!!
Sen har jag sett på tv och film och ätit glass och druckit svartvinbärssaft^^ efter de så blev jag serverad vitlök och hostmedicin-.- de smakade inte lika gott, har inte ätit hostmedicin sen jag var fem typ de smakade inte bra då och ännu värre nu..
 Men nu är jag trött så nu ska jag tvinga i mej något att dricka och sen gå och sova, så de blir inget långt inlägg i dag..

          
         Kram Linnéa!











T- I mean, soo troublesom..

Hej hejj, det här var ju kul. Jag fick en rosa Ipod Nano V^^V!
Ska köpa skullcandy lurar sen;D.




Teehee:D(L)!

SA - hej, här är en rubrik att minnas; Äppelskrutt! (didde gjorde det stora ä;et., jag gör inte stora ä!)

hej typ. jag är hos amanda (eller i min värld; didde) just nu, vi gör typ ingenting, haha.. vi satt nyss och googlade vad äppelskrutt heter på engelska, fast vi minns inte vad det var haha..! idag har jag varit ute! hela dagen! det var kallt! och blött! jag hatar min skola ibland (eller typ alltid men jag gillar folket liksom).. snart ska jag gitta hem och äta äcklig mat.. medlidande tack??

kram s



oo... oo... oo... Finns i sjön!

No fishing in my room! (Något jag kom på när jag var 8 år... -.-)

Nä, seriösa Amanda tog över nu! T_T

Ohohohohohohoh! (Härmar än en gång Kodachi från Ranma½)Vad ska jag skriva, vad ska jag skriva?

Min lavalampa är röd!

                                   Pussw!:3
                                         //Amanda

A - Koneko kontaktbar!

Okej... Inga inlägg på hela gårdagen? O_O (Jag kan ju till mitt försvar säga att jag hade träning, och var dödstrött efteråt!)

Äntligen har jag fått kontakt med Linnéa... Hon är sjuk!T_T Haha! Jag utmanar henne att blogga mer! ^^

Idrott om 55 minuter typ, blev klar för läänge sedan dock, men om 30 min ska jag nog börja cykla iväg!

Sofia ringde och sa att jag hatar henne, men jag stod på mej och sa nej! XD (vilken mening! @_@)

I slöjden fick jag och Tora jättebra idéer på vad vi ska göra... Våra egna gravstenar (fast i trä då)... Måste komma på ett datum då jag ska dö... :) ... Sedan blir det en likkista som man kan ligga i... (vad emo vi är! XD ... nä, seriöst nu va... att vara emo är inte att göra sin egna gravsten och att bygga en kista!)

Jag hade en riktigt konstig, men rolig dröm inatt... Måste komma håg vad det var! * *

                    Pussw!:3
                         //Amanda

RSS 2.0