S - Kollade igenom gamla bilder..

..och kolla vad jag hittade! Bilder från våran allra första film tillsammans. Den var jättebra, den hette typ Varför inte? Den handlade om en 15-årig tjej som heter Tess (Tora) som flyttar till någon stad ensam, hon vet inte vem hennes pappa är och hennes mamma har övergett henne, hon träffar en kompis som heter Katrin Plommon och har rosa hår (Amalia som hoppade av produktionsbolaget, försökte länka till hennes blogg men det blev något konstigt?), de spelar typ sanning eller konka och Tess måste gå in i ett gammalt övergivet sjukhus som fick stänga pga att det spökade, dom går runt litegrann tills dom träffar läkaren som jobbade där för 13 år sen och även är Tess mamma, hon heter Dr. Sulliman eller något sånt (Jag!). Katrin Plommon försvinner och Tess och Dr. Sulliman (visst hette hon så?) går typ runt på sjukhuset och där träffar dom på spöket, en liten flicka som heter Ann-Helen Korvgubbe (Amanda) och dog för 13 år sen för att Dr. Sulliman tappade sitt örhänge i hennes mage när dom opererade nånting. Hon har typ gjort Katrin Plommon och en sjuksköterska som heter Ingrid Sjuksköterska (Linnéa) till sina "dödsätare" eller något sånt, minns inte riktigt. Tess och Dr. Sulliman springer onkring och söker en utväg typ halva filmen, sen kommer Ann-Helen Korvgubbe, Katrin Plommon och Ingrid Sjuksköterska ifatt dom och det visade sig att Ann-Helen Korvgubbe bara ville lämna tillbaka örhänget, sen tror jag filmen slutar.

Här är bilderna, inte världens bästa kvalla menmen..







Hade ju hellre lagt upp själva filmen men den finns inte kvar längre, kommer ni ihåg det här tjejer? (det här sätter jag i kategorin bilder va?)

Kram!


S - Har redan problem med rubrikerna..

Nu är jag hemma från fotbollsträningen, min 13:e träning faktiskt! Det är så roligt att läsa vad som hänt under tiden, t.ex att Amanda (det känns konstigt att inte kalla dig Didde) börjat skriva (håller med dig förresten A, L borde slå på sin mobiltelefon!) och att Joel kommenterat och så. Just nu kan jag blogga men när jag åker tillbaka till stugan kommer det nog inte gå lika bra för internet suger där ute. Hursomhelst, jag har ju som sagt inte sett Sweeney Todd trots att Tora tjatat ganska mycket så jag googlade den istället, det här fick jag fram från wikipedia (kycklingbebis *bara Amanda fattar*) :

Sweenwy Todd: Sweeney Todd är en fiktiv brittisk barberare/seriemördare som ska ha skurit halsarna av kunder i sin raksalong i London och låtit göra köttpajer av kropparna. Detta skulle ha ägt rum omkring år 1800 (1846 enligt en av musikalversionerna) och resulterat i avrättning genom hängning för Todd.

Filmen Sweeney Todd: Benjamin Barker lever ett perfekt liv i London tillsammans med sin fru Lucy och dottern Johanna, innan han blir åtalad för ett brott han ej begått och blir utvisad ur England. Mannen som åtalat honom, Domare Turpin, är sjukligt avundsjuk på Barker och besatt/förälskad i hans fru Lucy. Han bjöd över henne till sitt hus där han sedan våldtog henne. Efter 15 år återvänder Barker - som Sweeney Todd. Han längtar efter att återse sin familj, men i huset där de bodde träffar han i stället Fru Lovett. Hon berättar att Lucy har tagit arsenik och att Turpin har adopterat hans dotter. Han bestämmer sig då för att hämnas på domare Turpin.

Så nu vet ni det, kram!


A - Koneko-chan... Vart håller du hus?

Amanda igen :).... Jag höll mitt löfte om att inte blogga om jag fick en puss och en kram... Välldigt taskigt av dej som gjorde det faktiskt... ;)
Jag har lite panik... Jag har inte ens börjat sy min cosplay-dräkt, jag har inte börjat skaffa musik och en film till min annmälan till cosplay-tävlingen, och det har under några veckors tid varit helt omöjligt att kontakta Linnéa (också kallad Koneko), min lilla katt! Ahh.... om du skulle råka läsa dethär kan du väl sätta igång mobilen din?:)

Ahh.. Min dräkt... Mönstret till den är iallafall klart!:D Jag skulle bifoga en bild, men min scanner är på dåligt humör eftersom att jag inge gav den någon glass idag. Den scannar bara en sjättedel av det man vill få in, och man vet aldrig vilken del det blir... Ett stort problem när man ska mata in bilderna till de animerade filmer jag konstant tillverkar;)

Kram på er allihopa och God Jul och Gott Nytt År!!
                                                                           //Amanda

T- Kära Pojken som överlevde..

Kul att du är så arrangerad i det här! Och det är verkligen tur att det är så för du behövs VERKLIGEN vi behöver så många vi kan få med oss i våran konstiga lilla värdXD! Det skulle ju vara omöjligt att hitta en bättre Toby än du!

Och vi måste juh bara låta dig vara med i fler filmer! Klarar du att äta mina pajer och mörda din syster kan du nog spela vem som helst!


SÅÅÅ, Jah TACK! För att du hjälper till!

MVH: L.A.S.T. CREW!

♥♥♥

A - Amanda börjar blogga!:D

Hej! ag är A:et i gruppen, Amanda (Fast det kan man väl se på rubriken?;)). Det här är mitt första inlägg så var lite snälla nu va?^_^ Jag har haft fullt upp hela dagen med att titta på anime, läsa manga, äta glass och städa mitt rum T_T , så jag har därför inte hunnit skriva någonting ännu...

Jaja, om jag får en puss på kinden och en kram så lovar jag att jag inte ska uttråka er mer på några timmar;)

S - Igen!

Hej, Sofia här igen! Ville bara säga att vi ska fixa till bloggen snart, den ser bara ut såhär tillfälligt.
Kram.

S - Mitt första inlägg

Hej! Jag heter Sofia och är med i LAST Exeriment Productions, vi gör en massa filmer och parodier. LAST står för Linnéa Amanda Sofia Tora, alltså våra namn. Just nu håller vi på med Sweeney Todd men eftersom jag inte sett filmen så har jag ingen aning om vad vi ska göra! Men vi har ett uppehåll pga Meuwcon 03 som vi ska vara med på i augusti, på min födelsedag faktiskt.. Inte för att ni bryr er men jag ska vara utklädd till Vanilla från Sugar Sugar Rune. Jaja, nu ska jag inte skriva mer. Läs bloggen och kommentera gärna.
Kram!

T- Hey! Välkommen till L.A.S.T experiment production's bloggen!

Välkomna  ska ni vara till L.A.S.T. Bloggen! Oj oj vad spännande! Första inlägget i L.A.S.T's historia!! Vi fick vårat namn ifrån våra namn, det låter kanske lite fånigt men vi gillar det såå känn p den!

Så vi är alltså bara några förvirrade ungdomar som gillar att göra parodier, filmer och ja, typ knäppa ossXD!
Här kommer vi alltså att lägga in filmer vi gjort, uppdateringar om vårat sommar projekt Meuw con:http://03.meuwcon.se/ ni får se hur resan dit gick och kanske se hur vi kämpar mot tiden med dräkterna!

Vårat närmsta upptåg är en parodi på våran eller ialla fall min favorit musikal Sweeney Todd the demon barber of Fleet street! Som skrevs av John Steinbeck och efter det har en av mina förebilder självaste Tim Burton gjort sin version av den med lysande resultat! Och nu ska alltså vi göra VÅR version av den typ L.A.S.T. Style! Det kommer bli mycket arbete men vi ska kämpa! Det kommer bli varmt och vi ska alltså sjunga själva! Och ja...Hrm hm! Jag är ingen sångfågel precis men vi gör det inte för att visa hur bra vi tror att vi är utan för att vi tycker det är skit kul!! Så var lite snälla med kommentarerna, även om vi tål kritik;).

CAST TILL SWEENEY TODD:

Sweeney Todd(den hämndlystne barberaren)Spelas av: Amanda!

Benjamin Barker(den lyckliga barberaren)Spelas av: Amanda igen!

Mrs Lovett(Sweeney's partner och skaparen till Londons värsta pajer!) Spelas av mig, Tora!

Judge Turphin(den elake och orättvisa domaren) Spelas av: Mig där med!

Toby(pojken som överlevde!) Spelas av: Joel, våran räddare i nöden!

Johanna(Benjamin Barker's vackra dotter som hålls fången av Judge Turphin) Spelas av: Linnea!

Anthony(sjömatrosen som förälskar sig i Johanna)Spelas av: Sofia!

Lucy(Benjamin Barker's vackra Fru och tiggargumma) Spelas av: Linnea, ännu en gång!

Beadeln Bamford(som inte gör annat än smörar för Judge T!) Spelas av: Stackars överarbetade Linnea!

RESTEN FÅR VI KOMMA ÖVERENS OM SENARE!

Vi hoppas att ni kommer tycka det är lika kul som vi att se oss göra bort oss totalt XD!

MVH: L.A.S.T. CREW!
♥♥♥

RSS 2.0