A - Googlar runt lite... (^_^)

Jag är så trött! En så ansträngande dag det har verit! (^_~) ... Åh! Jag ska åter igen gå igenom Yosh! Teckna manga , kapitel för kapitel.... Den är så lärorik! (*^_^*)

För tillfället  läser jag igenom en gamal Shojo Stars... Haha... Jag har ingen annan än den sista! (T_T)  ... Så synd! Linnéa... En till serie du ska läsa; W Juliet .. .Haha ! Så söt den är! Jag hade verkligen velat se en anime till den, men då blev det inte! (T_T)

... Jag är så trött! Jag kommer nog dööööö!

                          Pussw!:3
                               //Amanda

t- ajja, annars kan vi göra en nyXD

Gjorde den rätt fort och alla bilder gick inte att användaO.O!


A - Trist... Trista (O_O) ... Heter hon inte Setsuna?

Klandra int emej för rubriken... Klandra DiC, som är sämst på att dubba japanska serier till engelska... Oh well, det är faktiskt ganska underhållande med alla deras ändrade namn, censurerade episoder, censurerade KARAKTÄRER! Haa... XD ... Men alltså... hur tänkte de!? :') ... Det är så hemskt att det blir kul! (^_^')



Åh! Hittade äntligen den peruken som T ska ha... Haha! Nu ska vi se om jag med mina magiska fingrar (inget hentai nu va?) kan göra... (^_^)

Åh! Jag är klar med min önskelista! (*^_^*)

                          Pussw!:3
                             //Amanda

A - Grad 1... (?_?) Yay! Ny smiley, utan några funktioner... men,,

Ut på stan idag?
Utklädda?
Tja... Vi får se hur det kommer att gå... (^_^')

Åh! Jag ska städa! Sen ska jag pynta... Julpyntning av rummet, grad 1 alltså... Vilket betyder; jag ska hänga upp glitter lite överallt i rummet mitt, så att det ser ännu stökigare ut än det redan var, och om jag ä'r glad kanske jag sätter upp en stjärna eller en ljusstake också... Kanske... Men bara om det ser allmänt Amanda ut, inte annars... Alltså en svart stjärna, tror jag? ..: Men de svarta vi har kan jag inte ha i mitt rum, jag är en silvrig människa, alla svarts stjärnor vi har här hemma har små gulddetaljer på sej... Det vill vi inte ha! (O_O)

Ja... Om man får välja mellan silver och guld måste jag ju ta silver, jag är en människa som gillar kalla färger... Ja, kalla färger och blodrött då... (-_-) ... Nä, jag gillar alla färger, men jag är en kall person... (-_-)

                                  Pussw!:3
                                        //Amanda


T- Epic fail var det här med-.-

Jag gick på Chinatown!! Det var kul jag köpte en death note bok+Fjäderpenna ochfilmen och ja.. Och sen hittade jag den häääär:

Asså bara den vita ''rocken'' och jag blev skitglad...Sen komm jag på att NARUTO's ser ut sådär↓

Hahahhha...WOps? Men...Ja, jag är nöjd i alla fall^^ det fanns ju bara en såå:)
Story: Naruto växer ur sin oranga och får sin farsas^~^! Perfa, Yosh!

A - Epic FAIL!!!

Ojojoj! Jag hade ju min JACKA på på den där bilden från igår... (-_-')

Jag ritade en bild på Hotaru, Rena, Mireille och Oka från .hack//TASOGARE NO UDEWA DENSETSU.... (Legenden om skymningsarmbendet (-_-') ... Varför låter allt 10 gångr löjligare på svenska? (T_T) ) ... Ahh! Skissen tog mej 2 timmar... och jag hatar den! ... Jag orkar inte börja sätta färg och allt sådant där... Ahh! Jo! Det gör jag... Efter att jag städat mitt rum! (-_-') Julstädning alltså! (*^_^*)

Ja... Såhär ser bilden ut nu... Mer detaljer om den kommer när jag lägger ut det färdiga exemplaret... (^_^)


Ahh.. Helabilden kom inte med! XD

Åh, Linnéa ! Du måste läsa den! .hack är jätterolig, men det händer lite för mycket samtidigt ibland... Men om man tänker efter vad som verkligen hände efter varje uppslag men läser så går det nog bra... Det kommer att ta tid, men det funkar! XD

Oh Noes! Mireilles huvudbonad blev fel! Okas ringar som hon har i håret gjorde jag inte! Jag är inte alls bra på att rita Hotarus Puchigosu! Renas ben ser roliga ut... Men det var bara för att jag ville prova på bågot nytt så... Nu vet jag att jag inte ska göra så igen iallafall... Deras kläder är svåra att göra! (T_T) ... Inte Okas då... Hon har ju knappt på sej någonting... (O_O) Failat halsband dära!... XD

                            Pussw!:3
                                   //Amanda

T- Temafredag:D

Haha SÖT:) NICE GUYFACE!
INTE lika söt...

Hade ingen bild på LEAH! (SAD GUYFACE:()

T-Sasunaru^~^

I loooooovee SASUNARU^^ Vi ska göra den bäste slideshowen och cosplay världen  NÅGONSIN skådat!! JAG SKA HA MIN PERUK-.- Jag grinar fan annars (känner mig lagomt bortskämd) Oh well, even angels falls^^!
Mår bättre idag! Hoppas att jag kan ta mig te skolan imorgon=.=!

AMANDA! Nu MÅSTE vi beställa perukerna:( (besatt kanske?)





A - Prov!? (T_T)

... Jag har prov imorgon... ? (O_O)  ... I franska! (O_O) ... Jag vill inte! Det känns allmänt onödigt att lära mej franska! När jag börjar i skolan igen varje höst glömmer jag sakta men säkert bort all japanska som jag lärt mej, för att vi börjar plugga franska igen! (T_T) ... Och liksom... Vilket av språken är det mest troligt att jag kommer ha stor användning av senare i livet? ... Kommer jag ha mer nytta av att kunna böja en massa verb och stava alla tal till 1000 på franska eller att faktiskt kunna mer än 35 kanji? ... Mattaku... !

Jahapp... Det är väl bara att bita ihop och göra mitt bästa imorgon... Maa! ... Men det kunde ju faktiskt ha varit värre... Nä, det kan det inte....  ... inget Pussw!:3 idag... (-_-)

T-Uumh. i'll give you RAMENXD



HAHAHAHHAHAHHH--haha..hah..I need i life..

T- OK first of, i did'nt TAKE your virginity...You gave it to me!



Haha fan vad kul den är^^!
Men det är svårt att höra vad som sägs man får kolla typ några gånger pluss att publiken skriker-.-'!


T- oj wow nä gud!

Hahh stööööööööörig rubrik-.- Har mått dåligt idag oxå...Tråkigt är det...Vill inget hellre än att jobba med engelskan =.= juh! Sweeney Todd the demon barber on fleet street har premiär på norrskenets friskola snart^^!

Och det där med peruken..Hah den var visst i lager igen^^ puh! Så det var ett problem mindre:) Jag gör måååånga smileys^^:):):):):):):):):)

Aja, Snart äre jul! Jag ska börja göra en önskelista, YOSH!

Hare good! XOXOXO

T-FUCK.

Förlåt för rubriken men allvarligt så tycker jag det inte spelar någon roll när detta hemska har hänt...Peruken jag tänkte köpa från shop.cosplay.com  ...Är


Slut.

A - Dubletter! (>_o)

Haha! Dubletter av förra inlägget... Och jag orkar inte radera något av dem... Har vi ingen glass hemma? (T_T)

                                  Pussw!:3
                                        //Amanda

A - Peter, Peter, Peter... (T_T)

Ska alla komma till skolan imorgon? Jag hoppas verkligen det! (^_^) ... Både Linnéa och Tora! (*^_^*)

... Och så ska jag ju på stan med Sofia i morgon! (*^_^*)Så spännande! (^_~)

Jag måste skriva lite på en uppsats rapport till SOn... Om Tchad... Men jag vill verkligen inte! Jag är så trött! Om jag inte får sova kan jag bäl iallafall få göra någonting jag har list med just nu? Inte? Va? Är det ingen som säger att jag måste vara uppe? ... Joho! Peter! Peter, Peter, Peter! Allt är hans fel! (T_T) ... Det är kanske inte så bra att ha en ofödd tvillingbror som försöker ta över ens kropp? ... Speciellt när han faktiskt kan bestämma lite av mina handlingar... So matt stanna uppe till sent  på natten (-_-) Men... Klockan  är ju bara 8! (-_-')

                                            Pussw!:3
                                                    //Amanda

A - Peter, Peter, Peter... (T_T)

Ska alla komma till skolan imorgon? Jag hoppas verkligen det! (^_^) ... Både Linnéa och Tora! (*^_^*)

... Och så ska jag ju på stan med Sofia i morgon! (*^_^*)Så spännande! (^_~)

Jag måste skriva lite på en uppsats rapport till SOn... Om Tchad... Men jag vill verkligen inte! Jag är så trött! Om jag inte får sova kan jag bäl iallafall få göra någonting jag har list med just nu? Inte? Va? Är det ingen som säger att jag måste vara uppe? ... Joho! Peter! Peter, Peter, Peter! Allt är hans fel! (T_T) ... Det är kanske inte så bra att ha en ofödd tvillingbror som försöker ta över ens kropp? ... Speciellt när han faktiskt kan bestämma lite av mina handlingar... So matt stanna uppe till sent  på natten (-_-) Men... Klockan  är ju bara 8! (-_-')

                                            Pussw!:3
                                                    //Amanda

A - Sweeney Todd will return to school...

Jag sitter hemma framför datorn och har prescis skrivit klart grunderna till våran lillla teater som vi ska göra i skolan... En parodi på Sweeney Todd, såklart! Haa! Efter att ha skrivit 19 scener är man ganska trött! (-_-')

Ja... Och imorgon blir det att finslipa på det, och att sätta dit alla repliker... Vi måste bara tvinga några till att vara med... tre, kanske 4 är på tok för lite!... Och det kommer att bli många snabba klädombyten för Linnéa som spelar både Lucy och Johanna... Ja.. L, du ska förresten vara med!

L har inte varit i skolan på länge! ... Lärarna började bli oroliga och alla frågade mej om jag visste någonting... Men det kan jag ju inte göra bär hon inte svarar på sms, den lilla katten! (T_T)

                                       Pussw!:3
                                            //Amanda

T- Angela Lansbury, Helena Bonham Carter eller...JAG?

George Hearn ellr Johnny Depp?

Ja, hur bra skådespelare det än är måste jag alltid väja Johnny...Inte bara för att han är han men för de känslorna han för vidare genom sin roll. Man känner riktigt hur hatet till Dommaren Thurpin stiger innom en. Och hur ensamheten och sorgen Sweeney känt i alla år riktigt förtär en.

Angela som gjorde rollen till Mr.s Lovett före Helena. Angela gjorde Lovett till en stark roll som en ensam arbetande kvinna i Londons mycket svåra tider! Rollen Lovett behöver den styrkan som karaktär, inte för att Helena blev en besvikelse på något sätt i jämnförelse utan hon gav Lovett en mer slutkörd karaktär på vippen att bryta ihop tills hon träffar Sweeney.

Och vad fan skriver jag det här för? Jo, som eng-projekt på skolan ska vi göra Sweeney Todd the demon barber of Fleet street! Vi har brist på tid, material, skådespelare men med en gnutta fantasi och ansträngning från publiken tror jag att det går bra^^!

Eftersom jag ska spela Mr.s Lovett har jag studerat Både Carters och Lansburys sätt att spela henne! Dom är båda lysande skådespelerskor och bra på olika sätt, och jag hoppas att jag kan göra en egen version som går i hop med dom bådas karisma och agerande! Med Helena looken (nästan i alla fall) och Angelas något irriterande käcka skratt kan jag (kanske) lyckas! Yosh!

< ©! En lite småläskig bild på Helena:)

T-!




Jag hade tänkt beställa den här övre peruken till Naruto cosplay men...Asså kolla den nedre=.= Jag får paniiiiiik!
Jag vet inte vilken! Den nedre är ju bra färg och allt (lite kort men nu ska jag inte klaga..) är inte den ganska bra?




T-Dressed for school?:)


Jag då....AMANDA menaru att vi inte har en bild att lägga in på DIG?!


T- Nature boy-Kerli (soundtrack till Smallville?)

Ser inte på det men gillar covern hon gjort^^ Go kerli!


A - spikes!

jag sitter med 4,5 spikes í mitt hår... nr 5 är inte klar än... alltså måste jag med höger hand se till att den inte missformas... och jag har bara vänster hand att göra saker med, tex att blogga! -.- ... inga smileysar blir det nu då... !

                             pussw!
                                 amanda

A - Peruk? Någon? (T_T)

Men alltså... Nu är julen verkligen här snart! Bara 17 dagar kvar till 1a advent! ... bara 16 dagar kvar tills jag ska julstäda... Utan att råka stöka ner dagen efter! (O_O) ... Går det när man är som jag !? ja! Det måste gå! (^_~)

Och peruken jag vill ha finns fortfarande inte i svart! (T_T) ... Inte blåsvart heller! (T_T) men imorgon så måste den finnas!? Det hade varit kul om jag beställde den blåa och de fick in mer svarta peruker dagen efter... Eller så inte! (^_^)



... Detdär är den bästa färgen som finns!? ... Men lite svarta pennor kan göra under! XD

Och de har fortfarande inte börjat sälja presentpatter på affärerna? Hur ska jag kunna låta folk komma in i mitt rum om jag inte har slagit in deras julklappar!? (O_O) ... Men det borde väl komma nu till december? (*^_^*)

                                          Pussw!:3
                                                //Amanda

A - 31 + 266= ???

Ewas Resebolag har 31 visningar! (O_o) ... Och En efter en har... 266! Jag svimmade av förvåning... Finns det folk som faktiskt ser på våra filmer!? XD ... Hurra för det! Och en bild från Ewas Resebolag!



Yay! De tre vännerna och Jerry! ... Och en orm! (^_^') Nu snart ska jag gå till skolan! Men vad trött jag är! Har inte ens sovit ynka 9 timmar!? (O_O)

                                   Pussw!:3
                                         //Amanda

A - Var bara tvungen... XD



... Men InuYasha, din toker! Du och Ranma har ju samma röst! (*^_^*)

Okej... Ranma½, InuYasha och Urusei Yatsura samlade på samma plats... Piyo Piyo i början! X3  ... Kan det bli mycket bättre!? XD

Kan man inte se den någonstans!? (T_T)

                                    Pussw!:3
                                         //Amanda

A - Rumic World... Måste se den snart alltså! XD

Maww! Jag vill sova! (*^_^*) ..: Men jag ska skriva lite på teknik-uppgiften innan? ... Den ska ju vara inne på fredag, och jah har typ... precis börjat! (O/_\o) <-- Så kommer jag att se ut imorgon... Som Itachi, fast med blått under hela ögonen! (T_T)

Kan inte hitta vilket kapitel jag är på i Naruto? Jag hade skrivit en lapp att jag är på 254, men det är för långt bak! (T_T) Jaja... (-_-')

 ... Och hädan efter klär vi oss lita galet på fredagarna? ... Amanda2 var så söt idag! Helsvart, nitar, kedjor också? (^w^)  ... Jag blev kär i hennes strumpbyxor!? (O_O)

... Och en länk till Koneko-chan... (^_^')  http://www.youtube.com/user/RanmaSlash   Naww! Du måste se Ranma½! (*^_^*)   .. ooh! Blev det en anime till Rumic World också... jag känner mej eftrbliven?  Borde ta mej rid att läsa mangan också! Jag menar... Det är Rumiko Takahashi! Alla borde läsa allt hon gör! XD
 .. Måste läsa klart Mermaid Forest! (-_-') ... Och Urusei Yatsura! ... Och Maison Ikoku (tror att den heter så?)

                             Pussw!:3
                                  //Amanda

A - Så jag antar att det blir... SasuNaru?

Okej... Hittade ett jättegulligt soundtrack... Med en fanmade video till! XD ... Och det som är läskigt är att det som är textat stämmer med vad de säger... Haha... Men jag vet inte om jag ska tro att det var såhär på riktigt eller om det bara är ihopklippt? ... Man får väl google lite... (*^_^*)



Alltså... O/_\o ... Itachi-smiley! XD ... Men alltså... Den ser mycket bättre ut utan paranteserna runt! XD

                                                Pussw!:3
                                                      //Amanda

A - Oh noes! (T_T)

Wohoo! 15 minuters powernap! Känner mej helt nu igen! ... Det var läskigt att sova, jag minns inte varför, men det var läskigt! Jga är inte på skaparhumör längre idag... Jag vill bara äta! Jag känner mej sjuk? (T_T)

                                    Pussw!:3
                                         //Amanda

T- Ja...

Juzt nu så sitter jag och borde plugga men letar efter en peruk:)! Jag komm fram till att jag ska ha en blond med en gul nyans inte galet kyckling gul:)! Jaa, amanda veem ska ta bilderna? Bara inte min kamera dör... Det blir bra bilder och så men den är tung och kompicerad till och med för mig-.-'... Vi får ta vitt tyg eller toalettpapper0.0!

A - Smygäta, aldrig mer! (^_^)

Jag vill bli hungrig, för jag är sugen på mat... Men jag vägrar att äta om jag inte är hungrig... bra Amanda! Äntligen har jag slutat smygäta! (*^_^*) ... Har lust att rita... Så roligt! ... Nu när jag uppfann ett eget ljusbord en egen ljusform! Äntligen är det inte omöjligt att använda sej av 'bläck på burk' (mitt nya uttryck?) när jag ska bläcka något... Och det ä rmöjligt att bläcka på vintern! (*^_^*)

                                  Pussw!:3
                                       //Amanda


A - Team Asuma... (*^_^*)

Åh! Sova! Nu ska jag sova! Och ingen mer idrottt på hela veckan! (Jag har ingenting emot idrott... det är typ ganska kul? men det är inte kul att gå till hallen och tillbaks! (T_T) )

Vi målade oss i skolan idag... Så vackra vi blev! XD ... Tora blev Narrow Toe, Jag Itachi och Koneko-chan blev... Chouji! (^w^) Så söta vi var! XD

... Och då fick jag en idé... Vi måste cosplaya som Ino-Shika-Chou någon gång! Så tvingar vi Sofia att cosplaya som Asuma! (*^_^*) ... Haha! Team Asuma! Go!

                                       Pussw!:3
                                           //Amanda

A - + Mörkrosa, blå & orange = 3 nya färger! (*^w^*)

Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet! (*^_^*)

Jag hade laggt upp en bild på resultatet om jag kunde... men nu har jag ingen kamera! (T_T) Och även om jag hade haft en så hade jag nog inte kunnat ladda upp bilderna på internet? (^_~)



... Om de inte får in peruken i svart innan fredag så kommer jag att köpa den i blått istället?


Det kommer att ta många pennor och mycket tid att färdigställa det, men vad gör det? ... Jag vill ju ha en peruk så fort som möjligt nu! ... Och om jag har handmålat hårstrå för hårstrå så kommer jag ju ha dubbla glädjen av peruken, och jag kommer (förmodligen) att vara räddare om den än vad jag annars hade... (*^_^*)

Haha! ... Men Tora... Vem ska vi anlita som fotograf? (^_~) ... Och vartifrån ska vi få gasbinda!? (O_O) ... Och svarta t-shirtar ... (eller, vänta nu... Vem har inte en svart t-shirt!? ... Jag kanske? (-_-') )

Åhh! Vi måste ju göra en riktig vinterbild också nu när snön äntligen är här för att stanna! XD

                              Pussw!:3
                                    //Amanda

A - Ska prova på den rosa! (O_O)

... Okej... Jag ska prova att färga måla en del av min rosa peruk... Det är tydligen välldigt vanligt att man använder markers för att måla peruker! (O_O) ... Och om det funkar bra så köper jag en peruk... även om den är ljusblå och målar den svart! XD ... Om det funkar altså... Man vet ju aldrig med internet (^_~)

                                Pussw!:3
                                    //Amanda

A - Yaoi... jag? (O_O)

Aww!! Vi måste ta de där yaoi-bilderna så fort vi har de peruker som behövs! (*^w^*) ... ! När började jag gill ayaoi så mycket!? (O_O) ... Jag kom på vem Amanda2 kan vara... om hon kommer till Närcon! Gaara! (Fast... Sen insåg jag att hon kanske inte passar som honom? ... Jaja... det gör inget?)... Så får min lilla bror vara den han egentligen ville... Han måste bara växa till sej lite?

Åh! Jag vill verkligen köp amin peruk från www.shop.cosplay.com ... Men det finns varken svart eller mörkblå i den modellen jag vill ha? ... Om det går att färga dem så kan jag ju köpa en vit och färga den svart? (^_~) ... Får skicka ett mail! (^_^)

Nä, nu blir det att se Naruto med Joel! (^w^) ... Bara 105 episoder kvar till Shippuden! (-_-')

                                      Pussw!:3
                                           //Amanda

T-...Damn that's sweet-.-

Till amanda & LASTcrew, NARUSASUspecial^^:http://www.youtube.com/watch?v=63uJtmkpb6c&feature=related

T- Cosplay madness!:O


Naruto wigs^^ Naruto och Sasuke:)

http://www.lightinthebox.com/Naruto-Uzumaki-Naruto-Cosplay-Wig_p42128.html

P.s Var tvungen att leka med bilderna igen-.- men gjorde inget på själva perukerna (nja försökte iaf);)

A - (O_o) ... Typ... Läs inte!?

Min mor frågade mej om det finns något jag tycker är svårt... riktigt svårt alltså... efter en lång stunds tänkande kom jag fram till två svar; Att köpa saker... För pegnar, tänk, för egna pengar !! (Tänk så myckat annat man hade kunnat göra för de pengarna men spenderat på något som man kanske inte kommer ha användning om ett år... (O_O) .... Slöseri! ) 

Den andra saker sa jag inte till min mor... (-_-'), Men den var nog nästan ännu svårare, att bestämma vilken av säsongerna av Sailor Moon jag gillar mest! (Nu är det animen jag pratar om...) (O_O) ... Är det S eller Stars!? ... Ahh! Jag kan inte bestämma mej! Och så är de båda så otroligt sorgliga! (Är inte alla säsongerna sorgliga?)
 ... Lika svårt är det i mangan, Är Mugen, Yume eller Stars bäst?... (T_T)


                                 Pussw!:3
                                       //Amanda

A - Vill ha! Vill ha!

Okej... Jag är kär nu? (O_o) www.annahousefashion.com (Så typiskt mej att bli kär i en webbsida! (-_-) ... Men... Allt är så.. billigt !)



Äntligen klar med min önskelista 2 sidor långa lista full med Sailor Moon-saker och lolitakläder som jag vill ha
i julklapp av Jack Skellington herr Tomten... (*^_^*) 



... Ett av de underbara plaggen som jag vill ha från AnnaHouse! (*^w^*) ... Den fanns också blått, vitt och rosa, men... Svart passar mej mest! (-_-') ... Jag skulle dö för att få använda den i mitt nästa liv (ja, jag tror tydlien på sådant...?) !? Och den kostar inte ens 760 sek!? (O_O) Oh my! ...

                                 Pussw!:3
                                      //Amanda

A - Narrow Toe and Sauce Gay! XD

Hahaha! En av de roligaste filmerna jag sett i hela mitt liv! (^w^)

... Naruto Poop - I Use The Escape Jitsu



Jaa... Jag undrar om det blir lika kul för Linnéa som faktiskt ser animen på engelska... (-_-')


Pussw!:3
//Amanda som ska cosplaya som Sauce gay! (*^_^*)

A - Mitt trolls tvilling...

... Jag satt i lugn och ro och försökte låta bli att hosta ut alla mina inälvor... mmm, inälvor! ... Varför tycker min mamma att jag ska bli kirurg nu igen? ... (-_-')

(... jag gillar inälvor! ... Hah! Det visste inte många om mej! ... Haha! Speciellt tarmar gillar jag! (T_T) ... och hjärtan! (*^_^*)... )

... Iallafall så insåg jag en märklig sak... Mitt troll ser ut som Deidara! (O_O)



... Hur kan man inte se likheten mellan dessa två!? ... Trollet mitt räcker till och med ut tungan! ... Det har kanske inte munnar på händerna, men... Nu är det inte munnarna vi tittar på...



Ha! Med bilden ovan och  lite fantasi nu bara så är dessa två identiska!? (^_^) ... Finns det någon som helt ärligt kan säga att de inte är lika varandra? (^_~)

                                         Pussw!:3
                                              //Amanda
                                                 

A - ... Jag verkar favorisera karaktärer efter röster... (T_T)

... Jag vill köpa tyg till Akatsuki-kappan jag ska sy...

Jag har kommit ända till part 2 i mangan nu! Det är ju jättespännande! Varför slutade jag läsa!? (O_o) ... För att jag blev sjuk? ... Haa! Jag har inte läst på flera timmar juhh! Hur kan jag fortfarande leva!? (T_T)

... Och jag ser ju animen med dimpe-dampe-dompe-dimpe-lillebror... Så långt vi har kommit! Snart är vi ju på shippuden... men... Då måste jag ju skynda att läsa mangan så att jag fortfarande ligger långt framför! (-_-)
... Och Joel hatar Orochimaru! Hur kan man hata Orochimaru!? (O_O) ... Jag har alltid gillat honom som karaktär, och nu när jag fick höra hur han låter i animen så blev han en självklar favorit!
 ... jag gillar karaktärer med interessanta röster... (-_-')
 ... Speciellt om det är en viss Ogata-sama som har gjort rösten... (*^_^*) ... Måste börja se Yuu-Gi-Oh... Hon gör ju rösten till huvudrollen i den där serien! ... (^_~)

Jag borde verkligen sluta sitta vid datorn min! (-_-')

                                   Pussw!:3
                                        //Amanda


A - En månad har gått... ? (O_O)

Ojojoj! Jag har inte bloggat på... en hel månad!? (O_O)

... Är sjuk... orkar egentligen inte skriva! (T_T)

                                       Pussw!:3
                                           //Amanda

RSS 2.0